Chat with us, powered by LiveChat

retourneren webshop

 • RETOURVOORWAARDEN WEBSHOP


  Niet goed = Geld terug!

  Wij doen ons best om onze producten zo duidelijk mogelijk op de foto te zetten en er een duidelijke beschrijving bij te plaatsen. Toch kan het zijn dat een product alsnog niet naar wens is

   

  Artikelen die je wilt retourneren moeten binnen 14 dagen, vanaf de datum van ontvangst van je pakket naar ons worden teruggezonden. 


  Wanneer je besluit om producten te retourneren kun je online het retour formulier invullen en direct de producten naar ons terug sturen. Je hoeft dus NIET op een goedkeuring van ons te wachten. (Let op; dit retour formulier hoef je ook niet zelf te printen en/of mee te sturen. Deze ontvangen wij automatisch)

  Retouradres:

  Yab Fashion store

  Vriesestraat 79

  3311 NP Dordrecht  Zodra wij jouw retour ontvangen hebben storten wij binnen vier werkdagen het aankoopbedrag terug op jou rekening.


  Verzendkosten storten wij niet terug. Ook de kosten van het terugsturen van je pakketje zijn voor eigen rekening.


  Je mag je online bestelde items natuurlijk ook in de winkel retourneren of omruilen. Bij retournering in de winkel wordt je aankoop bedrag terug gestort en ontvang je geen contant geld voor je aankoop.


  Let op! op Sale artikelen geven wij geen geld terug! Wel mag je online bestelde Sale artikelen in de winkel omruilen. Wij geven hiervoor geen winkeltegoed.