Chat with us, powered by LiveChat

retourneren webshop

Retourneren & RuilenWij doen ons best om onze producten zo duidelijk mogelijk op de foto te zetten en er een duidelijke beschrijving bij te plaatsen. Toch kan het zijn dat het product niet naar wens is. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen retour te sturen.

Wanneer je besluit om producten te retourneren kun je online het retourformulier invullen en direct de producten naar ons terug sturen. Je hoeft dus NIET op een goedkeuring van ons te wachten. (Let op; dit retour formulier hoef je ook niet zelf te printen en/of mee te sturen. Deze ontvangen wij automatisch)

Vergeet niet om de aankoopfactuur mee te sturen zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is.


Retouradres:
Yab Fashion store
Vriesestraat 79
3311 NP Dordrecht


Belangrijk! Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het item bevestigd te zijn. Op sale artikelen geven wij geen geld terug, dit mag wel omgeruild worden voor een online winkeltegoed.Woon je in de buurt van Dordrecht? Je kunt je online aankopen ook terugbrengen of ruilen in onze winkel. Bij retournering in de winkel wordt je aankoop bedrag terug gestort en ontvang je geen contant geld voor je aankoop.

Zodra wij jouw retour ontvangen hebben storten wij binnen vier werkdagen het aankoopbedrag terug op jou rekening.


De kosten van het terugsturen van je pakketje zijn voor eigen rekening.


Toch nog vragen? bel ons gerust even op +31 (0)78 785 45 73